Slip for forstoppelse

Slip for forstoppelse2024-04-04T12:25:30+02:00

Kan du genkende dig selv i følgende?

 • Du lider af forstoppelse, træg mave, kronisk forstoppelse og/eller irritabel tyktarm
 • Du savner andre råd end blot “drik mere vand, dyrk motion og spis flere fibre”
 • Du er træt af at være afhængig af afføringsmidler
 • Din mave forhindrer dig i at udleve dit sociale liv
 • Du har aldrig haft en solid og holdbar løsning på dine maveproblemer
 • Du er klar til at vinke farvel til daglige bekymringer om din mave!
.. så er dette kursus lige netop til dig!

Forstoppelse er enormt frustrerende.
Men det behøver ikke at tage dig evigheder at få det bedre.
På bare få uger kan du slippe af med forstoppelsen!
Tilmeld dig lige her, hvis du vil have holdbare løsninger – ikke kun symptombehandling.

Din investering: 1.097 kr

PRIS 1097 kr (inkl. moms)

Du kan opdele din betaling i to rater uden merbetaling. Prisen er inkl. moms.

 • De bedste tarm-råd fra Danmarks største tarmnørd
 • Alt du bør vide om forstoppelse – og hvilke særlige råd, der gælder for netop for dig
 • Skræddersy din kost mod forstoppelse
 • Vælg de helt rigtige kosttilskud mod forstoppelse
 • Tilpas din motionstresssøvn og andre livsstilsområder, så du modvirker forstoppelse
 • Stor guide med kostprincippermadplan og måltidsforslag mod forstoppelse – til både morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og tilbehør
 • Handouts med guidestips og oversigter – bl.a. en stor fiberguide og guide til kosttilskud
 • Rabatkode til 20% rabat en opstartskonsultation, eller 10% rabat på et helt forløb hos Tine i klinikken
 • Rabatkode til 25% rabat på udvalgte kosttilskud

Sådan hjælper jeg dig

PRIS 1097 kr (inkl. moms)

 • 4 moduler + 1 bonus modul
 • Få adgang når det passer dig
 • Se materialet igen og igen, stop, start og hold pause når du har brug for det
 • Du kan downloade kursets handouts
 • Trin-for-trin guide til mindre forstoppelse
 • Hver modul er opdelt i 2 overskuelige dele
 • Samlet set får du adgang til mere end 4 timers video-materiale om mindre forstoppelse og bedre fordøjelse!

Kursets indhold

Hvad kan være årsagerne bag, og hvordan undersøger du det nærmere? Er du udredt godt nok? Kom med, når vi går på detektiv-arbejde!

Få en skræddersyet forstoppelsesdagbog, som giver dig et overblik over, hvad netop årsagerne bag din forstoppelse er – og hvilken retning du skal arbejde videre i. Jeg lærer dig også, hvordan du undersøger mulige årsager nærmere – og hvem du skal spørge om hjælp.

Få din kost til at modvirke forstoppelse (hint: det handler ikke kun om kostfibre!)

Du får en madplan, måltidsforslag med opskrifter og en masse kostprincipper, som hjælper dig med at skræddersy din kost mod forstoppelse!

Vi stiller bl.a. skarpt på bitterstoffer, fedtstof, kostfibre, kalorier og spisevaner – og hvordan det altsammen bør indrettes, når du skal sætte dig op mod mindst mulig forstoppelse.

Dit nervesystem er omdrejningspunktet for sunde tarmbevægelser. Lær hvad sammenhængen er – og hvordan du bygger bro mellem dit nervesystem og din fordøjelse, så du modvirker forstoppelse med mange flere livsstilsområder end blot kosten! Der er SÅ meget at hente i at arbejde med dit nervesystem, også på simple måder.

Hvad skal du vælge? Alt om probiotika, fordøjelsesenzymer, fibre, vitaminer, mineraler m.m. Lær hvilke kosttilskud der vil kickstarte dine tarmbevægelser og reducere forstoppelsen. Bliv guidet så du ikke famler i blinde! (der findes langt flere muligheder end blot loppefrøskaller!)

Du får bl.a. en stor guide over fiberkosttilskud, så du er helt opdateret på, hvordan og hvilke du kan give dig i kast med.

Jeg svarer på de hyppigst stillede spørgsmål om forstoppelse!

Få bl.a. svar på spørgsmål som: Bliver man afhængig af afføringsmidler? Kan jeg nogensinde blive fri for afføringsmidler? Kan fødevareintolerancer give forstoppelse? Hvilke kosttilskud kan jeg kombinere mod forstoppelse? Hvad gør jeg, hvis jeg har meget luft i maven samtidig med forstoppelse?

Kom med på et lille kig ind i kurset

Ofte stillede spørgsmål

 • Du tilmelder dig ved at klikke på hvilken som helst af tilmeldings-knapperne på siden her.
 • Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med alt du skal bruge for at kunne logge ind og komme i gang.
 • Du kan tilgå det fra din computer, tablet eller mobil
 • Herefter er du klar til at blive klogere på din fordøjelse!
 • Du kan logge ind igen og igen, og se kurset når du har lyst og du kan downloade madplan og alle øvrige guides på kurset

Det er helt op til dig! Du har adgang til hele kurset fra begyndelsen. Du kan i princippet gennemgå hele kurset på én dag. Jeg vil dog anbefale, at du bruger lidt længere tid på det, så du kan lade informationen fra kurset synke ind, og kan begynde at implementere ændringerne fra kurset i din hverdag. Et godt udgangspunkt er at tage et modul om ugen. Det giver dig god mulighed for at komme igang med øvelser og ændringer, og mærke effekten fra uge til uge! Og husk, at du jo kan vende tilbage, hvis du har brug for at gennemgå noget igen.

Du kan tilmelde dig og starte når som helst!

Madplanen er hverken vegansk, vegetarisk, keto eller med anden label. Madplanen og opskrifterne indeholder dog ikke kød fra firbenede (fx oksekød), gluten og laktose. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du frarådes at spise det. Du kan dog fint være med, hvis du ikke spiser kød. Så kan du udskifte kylling med fisk, æg eller bælgfrugter. Men hvis du spiser vegansk, så bliver det svært at følge madplanen og opskrifterne.

Madplanen byder på animalske fødevarer som bl.a. fisk, æg og kylling, men også lidt vegetabilske proteinkilder som udvalgte bønner og linser. Madplanen fokuserer på alle de ting, som er vigtige for at modvirke forstoppelse – og er et eksempel på hvordan du kan implementere alle de ting, som du lærer på kurset om kost mod forstoppelse.

Nej det behøver du ikke! Det er ganske “normal” mad, som hele familien kan spise.

Selvom du føler, at du har prøvet ALT for at slippe af med din forstoppelse, så er der god mulighed for, at kurset kan give dig indsigter, som alligevel kan hjælpe dig. Vi kommer meget vidt omkring både hvad angår mulige årsager og løsninger. Jeg vil være meget overrasket, hvis der ikke er noget nyt for dig i kurset, som du ikke har undersøgt eller afprøvet – og som meget muligt har en god effekt på dig. Modulerne indeholder flere øvelser, som medvirker til, at kurset bliver personligt for dig!

Skal jeg sende dig en gratis e-bog om forstoppelse?

Værsgo’ – her kan du få en helt gratis e-bog. E-bogen lærer dig om 7 simple veje til mindre forstoppelse og bedre fordøjelse. En lille smagsprøve på bare lidt af alt det, som du lærer i online kurset Slip for forstoppelse.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som er et friskt pust til din tarmsundhed!

Bliv klogere på forstoppelse allerede i dag

Klienterne siger..

“Jeg tror ikke, man forstår, hvor mange ressourcer man bruger på sine maveproblemer, før de er væk.

Tine har med relevante tests, kostinterventioner og kosttilskudsprotokoller løst, hvad 10 år med egne eksperimenter ikke har formået. For første gang i 10 år føler jeg mig ‘normal’, og det er en kæmpe frihed at kunne rejse, spise ude eller på anden vis afvige fra hverdagen, uden at det koster flere dage med ubehag.

Jeg kan passe alt mit tøj, uanset hvad jeg har spist, og jeg behøver ikke længere købe bukser i to størrelser.

Tine er åben, lyttende og nysgerrig og har en exceptionel stor viden og indsigt. Jeg ville kun ønske, jeg havde mødt hende før.”

Jane Faerber

“Efter at have løbet panden mod muren hos det offentlige og var havnet i “du har nok bare irritabel tyktarm – spis noget HUSK”-kassen tog jeg kontakt til Tine. Fra første samtale tog hun mig seriøst, og udviste stor viden og engagement. Vi lagde sammen en slagplan, der passede til min situation og min hverdag.

Jeg fik taget nogle prøver på anbefaling af Tine og på baggrund af prøveresultaterne samt opfølgende samtaler og vejledning af Tine er mine gener på det laveste niveau i knap 8 år. Jeg vil anbefale – og har allerede anbefalet – Tine til enhver, der døjer med mavesmerter eller lignende. Alle, der ikke har en god mavefornemmelse i hverdagen.”

Mand, 28 år

“Jeg har, i løbet af den tid jeg har haft Tine som ernæringsrådgiver, fået det meget bedre i min mave (oppustethed, luftgener, hård mave vs. diarré). Tine hjalp mig med at finde ud af, at årsagen til mine gener nok var en overvækst af bakterier i tyndtarmen, og hjalp mig med kosttilskud og kostplaner. Ingen andre har før (de sidste 10 år), kunne finde ud af hvad der var galt, og jeg har endda været igennem diverse kikkertundersøgelser og behandlinger.

Tine er dygtig og fagligt kompetent. Hun ved altid hvad hun taler om, og har en bred og meget grundig viden om mave-tarmproblemer, og kroppen i det hele taget. Kæmpe anbefaling herfra!”

Kvinde, 28 år

“Jeg kan på det varmeste anbefale Tine. Foruden at være virkelig dygtig og faglig kompetent, er Tine et virkelig rart og hjertevarmt menneske, som har gjort, at jeg altid føler mig tryg og i gode hænder hos hende, hvorfor jeg altid tyr til hende ifht. svar og vejledning.”

Kvinde, 28 år

Det siger Tines klienter

“Jeg tror ikke, man forstår, hvor mange ressourcer man bruger på sine maveproblemer, før de er væk.

Tine har med relevante tests, kostinterventioner og kosttilskudsprotokoller løst, hvad 10 år med egne eksperimenter ikke har formået. For første gang i 10 år føler jeg mig ‘normal’, og det er en kæmpe frihed at kunne rejse, spise ude eller på anden vis afvige fra hverdagen, uden at det koster flere dage med ubehag.

Jeg kan passe alt mit tøj, uanset hvad jeg har spist, og jeg behøver ikke længere købe bukser i to størrelser.

Tine er åben, lyttende og nysgerrig og har en exceptionel stor viden og indsigt. Jeg ville kun ønske, jeg havde mødt hende før.”

Jane Faerber

“Efter at have løbet panden mod muren hos det offentlige og var havnet i “du har nok bare irritabel tyktarm – spis noget HUSK”-kassen tog jeg kontakt til Tine. Fra første samtale tog hun mig seriøst, og udviste stor viden og engagement. Vi lagde sammen en slagplan, der passede til min situation og min hverdag.

Jeg fik taget nogle prøver på anbefaling af Tine og på baggrund af prøveresultaterne samt opfølgende samtaler og vejledning af Tine er mine gener på det laveste niveau i knap 8 år. Jeg vil anbefale – og har allerede anbefalet – Tine til enhver, der døjer med mavesmerter eller lignende. Alle, der ikke har en god mavefornemmelse i hverdagen.”

Mand, 28 år

“Jeg har, i løbet af den tid jeg har haft Tine som ernæringsrådgiver, fået det meget bedre i min mave (oppustethed, luftgener, hård mave vs. diarré). Tine hjalp mig med at finde ud af, at årsagen til mine gener nok var en overvækst af bakterier i tyndtarmen, og hjalp mig med kosttilskud og kostplaner. Ingen andre har før (de sidste 10 år), kunne finde ud af hvad der var galt, og jeg har endda været igennem diverse kikkertundersøgelser og behandlinger.

Tine er dygtig og fagligt kompetent. Hun ved altid hvad hun taler om, og har en bred og meget grundig viden om mave-tarmproblemer, og kroppen i det hele taget. Kæmpe anbefaling herfra!”

Kvinde, 28 år

“Jeg kan på det varmeste anbefale Tine. Foruden at være virkelig dygtig og faglig kompetent, er Tine et virkelig rart og hjertevarmt menneske, som har gjort, at jeg altid føler mig tryg og i gode hænder hos hende, hvorfor jeg altid tyr til hende ifht. svar og vejledning.”

Kvinde, 28 år

Go to Top