Fix din fordøjelse

FIX DIN FORDØJELSE

For hundredetusindevis af danskere er det dagligt en kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, halsbrand og reflux. Men hér er en effektiv og naturlig løsning på dit fordøjelsesproblem.

Forstoppelse
Diarré
Reflux
Oppustethed

Kronisk
tarmbetændelse

Bogen er dén hjælp din fordøjelse har ventet på

Bogen er dén hjælp din fordøjelse har ventet på

Bogen er dén hjælp din fordøjelse har ventet på

Der er ingen one-size-fits-all”-løsning, og hvis maven driller, skal du ikke bare følge rådet om at spise nogle flere kostfibre. Måske er det noget helt andet, der skal til for at løse dit problem. Forskellige fordøjelsesproblemer kræver forskellige løsninger. I denne bog får du hjælp til at identificere årsagen til netop dine problemer – og en konkret handlingsplan til at løse dem, så du ikke bliver slave af din mave.”

Tine Jørgensen, forfatter til Fix din fordøjelse

5 forskellige strategier

Forskellige fordøjelsesproblemer har forskellige løsninger. Bogen indeholder strategier til de 5 hyppigste fordøjelsesproblematikker: Diarré, forstoppelse, reflux, oppustethed og kronisk tarmbetændelse (inflammatoriske tarmsygdomme).

Opskrifter og madplaner til hver strategi

Til hver strategi finder du en skræddersyet madplan med opskrifter af en af Danmarks helt store opskriftdronninger: Jane Faerber. Hvis du tror, at mad til fordøjelsesproblemer skal være kedeligt, så venter der dig en glædelig overraskelse! Jane har virkelig formået at få det optimale ud af nogle meget specifikke anvisninger!

Trin-for-trin plan

Bogen tager dig i hånden gennem junglen af fordøjelsesproblemer. Du bliver hjulpet med at finde årsagerne bag dit fordøjelsesproblem, får hjælp til udredning og til at finde din vej – trin-for-trin – til en bedre fordøjelse.

Politikens Forlag, d. 4. januar 2023

Har du problemer med fordøjelsen?

HAR DU PROBLEMER MED FORDØJELSEN?

Så start med FIX DIN FORDØJELSE, der tager dig i hånden gennem junglen af fordøjelsesproblemer. Lige fra identificering af dine symptomer, til udredning og undersøgelser, og ikke mindst – hvad du skal gøre for at løse dem. Bogen tager afsæt i videnskaben og i de erfaringer, som Tine har gjort sig fra flere hundrede klienter i klinikken.

Om Tine

Tine er Danmarks største Tarmnørd. Hun har en kandidatgrad i klinisk ernæring fra Københavns Universitet, og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser med særligt fokus på, hvordan kost og livsstil kan forebygge disse hyppige lidelser og indgå i behandlingen af dem. Til dagligt hjælper hun mange af typer af fordøjelsesproblemer hos klienter i Gut Life Clinic.

Om Jane

Jane er Danmark LCHF- og KETO-ekspert, og kvinden bag Danmarks mest besøgte low carb- og keto-blog, Madbanditten.dk – hvor hun hjælper mange tusinde mennesker med bl.a. vægttab og en bedre livsstil. Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Jane. Hun har tryllet utroligt velsmagende, lækre og tarmvenlige opskrifter og madplaner frem – som endda også er nemme at lave.

Webinar om fordøjelsesproblemer

Gik du glip af vores webinar om fordøjelsesproblemer, så kan du stadig se med helt gratis. Jane og Tine tager sig en god, oplysende og uformel snak om fordøjelsesproblemer – særligt de fem hyppigste fordøjelsesproblemer og løsninger på dem. Webinaret varer ca. 35 minutter.

Få en gratis fordøjelsesdagbog og fiberoversigt

FÅ EN GRATIS FORDØJELSESDAGBOG OG FIBEROVERSIGT

I bogen skriver Tine, at du kan få en gratis skabelon til din fordøjelsesdagbog samt en liste over fiberindhold i en række fødevarer. Og det kan du lige her!