Mine anbefalinger af produkter, behandlere og kurser og andet godt for din sundhed

Anbefalinger

Produkter

Jeg leder altid efter de bedste produkter til mine klienter og mig selv. Herunder finder du de produkter, jeg ofte anbefaler og selv bruger. Du er velkommen til også at benytte dig af de fordelagtige rabatter, som du gennem de tilknyttede links kan få! Jeg gør kun reklame for produkter, jeg selv kan stå 100% indenfor – og jeg er meget selektiv!

Collagen marine

Marine collagen fra Plent er et af de få collagen-produkter, jeg anbefaler, da råvarekvaliteten er i top.

Collagen Øko

Collagen fra FunctionalFuture; bedre kvalitet findes ikke.

Magnesium

På linket finder du forskellige magnesiumprodukter, som jeg ofte anbefaler.

AIOSS

Beskrivelse kommer

Gaardmester

Økologiske råvarer.

Få 10% rabat på dit køb med koden ØkoTine24

High on Life

Køkkenudstyr: Bl.a. den ultimative blender (VitaMix), Foodprocessor (Sage), vandrenser (OsmoFresh) og mange andre fantastiske produkter!

RawCulture Kombucha

Lækre fermenterede drikke (fås også i upasteuriseret udgave, hvilket bevarer de gavnlige bakterier i produktet)

Tina Lykkegaard Hudpleje

Ren Lykke produkter fra Tine Lykkegaard. Skøn, effektiv og sund hudpleje – uden ekstra kemi.

1st Approach We Follow

Jannie Dobel

UroGynObs med speciale i fysioterapeutisk udredning og vejledning af gener i underlivet. Jannies arbejde komplementerer mit eget meget, da Jannie arbejder med bækkenbunden, som har stor indflydelse på vores fordøjelse.

1st Approach We Follow

Martin Lund Rasmussen

Fysioterapeut, akupunktør og master i traditionel kinesisk medicin. Er exceptionel dygtig til at hjælpe med forskellige kropslige (og mentale) udfordringer – særligt med fokus på vagusnerven.