Fix din fordøjelse

Fix din fordøjelse

Fix din fordøjelse

For hundredetusindevis af danskere er det dagligt en kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, halsbrand og reflux. Men hér er en effektiv og naturlig løsning på dit fordøjelsesproblem.

Alt for mange mennesker bøvler dagligt med maveproblemer. Måske du selv gør – eller kender én, som gør. Det skaber mange daglige bekymringer. Kommer jeg mon på toilettet i dag? Kan jeg knappe bukserne? Må jeg aflyse mit sociale arrangement pga. mavesmerter?
Jeg har længe haft en drøm om at skrive en bog, som kunne hjælpe mennesker af med besværlige maveproblemer og bekymringer om dem. En drøm, som nu er gået i opfyldelse!

Fix din fordøjelse

Det er titlen på dén bog, som netop er udkommet hos Politikens Forlag. Jeg har været så heldig, at Jane Faerber har lavet 60 tarmvenlige, velsmagende og simple opskrifter, ud fra mine relativt komplekse ernæringsforeskrifter mod forskellige fordøjelsesproblemer.
En bog, som giver dig en handlingsplan, opskrifter og madplan på de 5 hyppigste fordøjelsesproblemer, nemlig:
📌 Diarré og løs afføring
📌 Forstoppelse
📌 Reflux (halsbrand)
📌 Oppustethed
📌 Inflammatoriske tarmsygdomme (Crohn’s og Colitis)

Der er ingen one-size-fits-all løsning

Handlingsplanerne er forskellige, og afhænger af de konkrete fordøjelsessymptom. Forskellige fordøjelsesproblemer kræver nemlig forskellige løsninger! Det er yderst sjældent, at det hjælper “kun” at spise nogle flere fibre – som du med fordøjelsesproblemer formentlig har fået rådet om at gøre. Men ofte kan det være noget helt andet, der skal til for at løse dit problem.
I denne bog får du hjælp til at identificere årsagen til netop dine problemer – og en guide til hvordan du kommer videre med udredningen af dit fordøjelsesproblem. Og så får du selvfølgelig en konkret handlingsplan til at løse dem, så du ikke bliver slave af din mave.
I bogen finder du – til hvert af de fem hyppigste fordøjelsessymptomer – en skræddersyet madplan med opskrifter af en af Danmarks helt store opskriftdronninger: Jane Faerber. Hvis du tror, at mad til fordøjelsesproblemer skal være kedeligt, så venter der dig en glædelig overraskelse! Jane har virkelig formået at få det optimale ud af nogle meget specifikke anvisninger!
Få bugt med fordøjelsesproblemerne trin for trin
Bogens 3-trins plan hjælper dig gennem junglen af fordøjelsesproblemer og løsninger på dem – lige fra identificering af årsager, udredning af dit problem og en løsning på det.

Du kan bestille bogen lige hér, eller finde den i din lokale boghandler.

God læselyst og god fordøjelse!